Wat kun je verwachten?

Vanuit welke rol je ook bij ons werkt, er zijn 5 zekerheden die je altijd bij ons terugvindt:

1. Uitdagende opdrachten

Nivo wil altijd toegevoegde waarde leveren. Daarmee maken we niet alleen het leven van de klant een stukje leuker, maar ook dat van jou als consultant. We nemen namelijk die opdrachten aan waar we je krachten en specialiteiten kunnen benutten. Koppel dat aan ons grote klantennetwerk met 300 gerenommeerde organisaties – elk met hun eigen achtergronden, problemen en wensen – en je bent verzekerd van uitdagende projecten en complexe adviesvraagstukken.

2. Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Kennis is onze grootste kracht. In een werkveld dat razendsnel verandert, is het geen optie om stil te blijven staan. Nivo verwacht van consultants dat ze zich ontwikkelen en probeert hier dan ook zoveel mogelijk bij te ondersteunen, bijvoorbeeld met studietracks. We leren van elkaar tijdens onze maandelijkse Tech Talks en technische deep dives, verbreden onze kennis met de Winter en Summer School en zoeken verdieping tijdens het jaarlijkse Nivo Event. En natuurlijk maken we het mogelijk om trainingen te volgen en seminars te bezoeken. Waarbij we het helemaal geweldig vinden als je de nieuw opgedane kennis deelt met je collega’s.

3. Bepaal je eigen pad

Bij Nivo geloven we in het succes van zelfsturende collega’s. Zowel tijdens opdrachten als in je ontwikkeling bieden we een grote mate van keuzevrijheid. Maar alleen als jij dit wilt. Wie hulp of sturing nodig heeft, kan natuurlijk altijd op ons terugvallen.

4. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

We bieden:

  • een goed vast salaris;
  • een zelf te kiezen incentive regeling;
  • een werkweek tussen de 32 en 40 uur;
  • een uitstekende pensioenregeling;
  • vrije keuze in leasemogelijkheden;
  • state-of-the-art IT-tooling.

5. Aandacht voor ontspanning

Overwerken moedigen we niet aan. Veel liever zien we je enkele keren per jaar, buiten werktijd, verschijnen op onze borrels en uitjes. Jaarlijks terugkerende tradities zijn onder meer de Nivo-BBQ aan de Vecht, de kerstborrel en de stranddag.

Wat ga je doen?

Als consultant bij Nivo werk je aan de meest complexe vraagstukken op het gebied van Networking, Cybersecurity en Cloud Integration. Je doet dit voor de grootste organisaties van Nederland. Van het doen van een audit op een groot overheidsnetwerk tot  het bouwen van een veilig netwerk in de meest duurzame tunnel van Europa.

Kom verder praten over uitdagingen en projecten bij Nivo!

Wij maken graag kennis met je. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee met een Weespermop in de Nivo-woonkamer. Voor een goed gesprek rijden we ook graag naar de andere kant van het land. Wil je meer weten over de rollen bij Nivo? Bekijk dan onze vacatures.
Neem contact op via 0294-254992 of hrm@nivo.nl.