22-09-2022

Een gezellige stranddag 2022

De zomervakantie van 2022 met tropische temperaturen hebben we in stijl afgesloten. Dit hebben we gedaan bij een gezellige strandtent aan de voormalige Zuiderzee vlakbij Nijkerk. Waar de regen elders in land met bakken uit de lucht kwam zetten, zaten wij in een heerlijk zonnetje. Zelfs een verdwaald spatje hebben we niet gehad.

Dat we bij Nivo graag actief bezig zijn hebben deze dag dan ook bewezen. We zijn in verschillende groepen gaan: banaanvaren, suppen en volleyballen. Wat erg populair was is Archery attack. Dit was voor sommige collega's een kans om die ene collega op een sportieve manier te verslaan. Voor de kinderen was er een knutselhoek en konden ze in een grote Bubbleball stappen en op die manier te voetballen tegen elkaar.

Bij Nivo vinden we lekker eten en drinken erg belangrijk, bij binnenkomst begonnen we dan ook met een lunch. Na het activiteitenprogramma konden degene die het niet droog gehouden hadden zich omkleden. Tijdens de borrel konden we onze ervaringen over deze gezellige middag delen. De borrelhapjes waren gewild. De meesten mensen hadden grote trek gekregen na de sportieve activiteiten. We sloten de dag af met een heerlijke barbecue. 

We zien terug op een onvergetelijk mooie stranddag 2022