20-02-2023

Op 18 februari 2023 heb ik met vele anderen geschaatst op de  schaatsbaan in Rotterdam voor het Daniel den Hoed fonds die wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt. 
Hiervoor heb ik veel geld opgehaald en werd ik door veel mensen gesponsord waaronder het bedrijf Nivo. In totaal is er 85.921 euro opgehaald en hebben we met bijna 400 deelnemers in totaal geschaatst. 
Nivo is een grote sponsor geweest bij het doneren voor dit fonds.

De dag begon om 15:30 met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. Hierbij was er een mooie presentatie en een goede opwarming voor het schaatsen. Daarna schaatsten we op de 400 meter baan van 16:00 tot 17:00 met zelfs een DJ die mee op de schaatsen ging. Na afloop hadden we een mooie afsluiting op het Winterplein. Er was ook de mogelijkheid om een mooi kaartje te schrijven voor wie je hier aan meedeed met een persoonlijke boodschap.

Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd. We kijken uit naar de volgende evenementen van het Daniel den Hoed fonds, waar we dit jaar aandacht aan besteden.