07-10-2021

Wat ga je doen?

Je ontwerpt, migreert en brengt veranderingen in beheer bij onze klanten. Dit doe je op basis van platformen van de bekende vendoren. Vanuit de klant word je betrokken bij complexe vraagstukken. Je onderzoekt, analyseert en adviseert over mogelijke oplossingen. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van de klantomgeving op het gebied van networking, security en cloud technologie.
Consultants van Nivo werken ondermeer aan de datacenter-core van grote ISP’s, migratietrajecten in complexe productieomgevingen en grootschalige overheidsprogramma’s.
Met elkaar maken wij ambities waar. Je blijft jezelf ontwikkelen in een kennis gedreven omgeving. Door bij verschillende organisaties opdrachten uit te voeren, word je steeds weer uitgedaagd en kan je een waardevolle bijdrage leveren.
Jouw ambities leg je vast in een 5-jaren plan. Jaarlijks ga je aan de slag om hier invulling aan te geven en ambities waar te maken.

Wat breng je mee?

  • Meerjarige ervaring in projecten binnen een Rijksoverheid-, enterprise of ISP-organisatie;
  • Vakgerelateerde ervaring en certificering zoals CCNP, CEH, CISSP, firewalls, ATP, IDS, IPS, zonering, scripting en alles wat Software Defined gerelateerd is;
  • Kennis van methodieken als Agile/Scrum, ITIL of Prince2;
  • Afgeronde HBO opleiding; 
  • Leergierigheid en initiatief, een onuitputtelijke honger naar kennis.

Benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? 

Wij zorgen ervoor dat het zo min mogelijk tijd kost! Je maakt op een ochtend, middag of avond kennis met ons om er samen achter te komen of we een match zijn. Als dat zo is dan ontvang je binnen enkele dagen een contractvoorstel met arbeidsvoorwaarden in jouw mailbox.

Nieuwsgierig? Kom kennismaken!

Neem contact op via 0294-254992 of hrm@nivo.nl.