26-11-2018

Bij grote opdrachten of complexe netwerkvraagstukken schakelt Wifinity graag consultants van Nivo in. De organisatie is klein en flexibel. Zij leveren wifi-as-a-service: wifi in abonnementsvorm.

André Lotte, Wifinity: “Bij grote opdrachten missen we vaak schakels in een projectteam. Dit gaat om de meer ‘exotische’ vraagstukken, zoals het bouwen van een authenticatieserver waar wij onze dienst weer op aan moeten sluiten. We kunnen niet verder als dit niet geregeld wordt. Een ander voorbeeld is de projectleiding voor 20 locaties of het bouwen van een redundante VPN-tunnel. Intensieve klussen waar we experts bij kunnen gebruiken. Door Nivo in te schakelen als kennisleverancier op aangrenzende werkgebieden als netwerken of cybersecurity, houden we een flexibele schil.”

Korte concrete opdrachten zijn fijne afwisseling

“Wifinity heeft voor ons korte concrete opdrachten van een aantal weken. De aanvragen zijn vaak ad hoc en minder planmatig. Dat betekent snel schakelen en dit houdt ons scherp”, vertelt accountmanager Thomas Esman. “Wij werken voor overheden en (internationale) organisaties met zware langdurige netwerktrajecten. Wifinity voor het groot MKB, evenementenorganisaties en poppodia als TivoliVredenburg en De Doelen. Een heel fijne afwisseling voor onze consultants!”